20/02/2024

HR Portal uz bespovratna sredstva kroz Vaučer za digitalizaciju

Aktualan je poziv Ministarstva gospodarstva za natječaj za dodjelu bespovratnih Vaučera za digitalizaciju poslovanja za mikro, malo i srednje poduzetništvo. Prijave u trećem krugu poziva otvorene su do 08. travnja 2024. godine.

Brojni korisnici već su koristili HR Portal kao alat za digitalizaciju svog poslovanja iz Vaučera za digitalizaciju u sklopu projekta financiranog iz EU fondova.

Više o prijavi za Vaučer možete pronaći u našoj objavi na stranicama MIT Software-a.

Ako se uklapate u opisane uvjete za dodjelu Vaučera, odnosno ako vam NKD nije iz nekog od isključenih područja poput trgovine, kontaktirajte nas da vam prezentiramo koje benefite u digitalizaciji poslovanja donosi HR Portal te da vam pomognemo u pripremi projekta za prijavu na vaučer.

 

 

Povezani članci

2/05/2022

HR ljudski resursi i prelazak na euro 2022. godine

Republika Hrvatska čeka da Vijeće EU potvrdi da su ispunjeni svi uvjeti za naš ulazak u eurozonu, nakon toga službeno kreće procedura prelaska na euro.

10/11/2020

Mora li obračun plaća biti HR dio?

Ovo je tema koju nas često potencijalni korisnici pitaju, moraju li kod uvođenja HR Portala mijenjati svoj postojeći program za obračun plaća. U ovom postu pojašnjavamo koje su prednosti pune integracije HR Portala s Obračunom plaća.

Copyright © 2024. MIT Software d.o.o.